Trpaslíci v čepičce

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Trpaslíci v čepičce

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

viz příprava
Okurky, hadovky omyjeme a i se slupkou nakrájíme na 3 sm vysoké špalíky. Velké balení Lučiny rozšleháme s lososovou pastou v tubě a dochutíme trochou citronové šťávy. Zdobičkou na dort nebo lžičkou vytvoříme trpasličí hlavičky. Pusinky děláme z tenkého řezu černé olivy, očička z hřebíčků. Špičaté čepičk budou z vršků tenkostěnné zelené papriky, kulaté ze špiček uvařených vajíček. Vlásky jsou z čertsvého kopru a tmavé čepičky vznikly z černé olivy.
Autor: kaca89.m

Obchod Apetit