Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Trpaslíci v čepičce

Popis receptu: 
Když chceme být při pohoštění originální
Autor: Kateřina Marxová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 12
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    viz příprava

Příprava jídla

Okurky, hadovky omyjeme a i se slupkou nakrájíme na 3 sm vysoké špalíky. Velké balení Lučiny rozšleháme s lososovou pastou v tubě a dochutíme trochou citronové šťávy. Zdobičkou na dort nebo lžičkou vytvoříme trpasličí hlavičky. Pusinky děláme z tenkého řezu černé olivy, očička z hřebíčků. Špičaté čepičk budou z vršků tenkostěnné zelené papriky, kulaté ze špiček uvařených vajíček. Vlásky jsou z čertsvého kopru a tmavé čepičky vznikly z černé olivy.
REKLAMA

Přidat komentář