0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Trpaslíci v čepičce

Trpaslíci v čepičce

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

viz příprava
Okurky, hadovky omyjeme a i se slupkou nakrájíme na 3 sm vysoké špalíky. Velké balení Lučiny rozšleháme s lososovou pastou v tubě a dochutíme trochou citronové šťávy. Zdobičkou na dort nebo lžičkou vytvoříme trpasličí hlavičky. Pusinky děláme z tenkého řezu černé olivy, očička z hřebíčků. Špičaté čepičk budou z vršků tenkostěnné zelené papriky, kulaté ze špiček uvařených vajíček. Vlásky jsou z čertsvého kopru a tmavé čepičky vznikly z černé olivy.
Autor: kaca89.m

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč