ÚTŘICE SE ŠAMPAŇSKÝM SABAYONEM

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

ÚTŘICE SE ŠAMPAŇSKÝM SABAYONEM

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

24 čerstvých ústřic
1 šalotka na drobno
4 hrsti špenátových listů
1 dcl šampaňského
2 žloutky
1/2 lž citronové šťávy
pepř
Ústřice otevřeme a vodu scedíme do kastrolku, maso vyjmeme - maso blanšírujeme ve zcezené vodě asi 1 min, pak hrnec stáhneme z plamene Rozpustíme 1/2 lžíce másla a zpěníme na něm cibulku + špenát - asi 1 min. + pepř - stáhnout Lastury vyložíme špenátem, na něj maso Příprava krému sabayon - žloutky se šampaňským vymícháme do nadýchané pevné pěny, nakonec vmícháme citr. šťávu - na ústřice
Autor: zarovka

Obchod Apetit