Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
ÚTŘICE SE ŠAMPAŇSKÝM SABAYONEM
ÚTŘICE SE ŠAMPAŇSKÝM SABAYONEM


< 60 min
0,0 (0x)

Ústřice otevřeme a vodu scedíme do kastrolku, maso vyjmeme - maso blanšírujeme ve zcezené vodě asi 1 min, pak hrnec stáhneme z plamene Rozpustíme 1/2 lžíce másla a zpěníme na něm cibulku + špenát - asi 1 min. + pepř - stáhnout Lastury vyložíme špenátem, na něj maso Příprava krému sabayon - žloutky se šampaňským vymícháme do nadýchané pevné pěny, nakonec vmícháme citr. šťávu - na ústřice


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu