0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

ÚTŘICE SE ŠAMPAŇSKÝM SABAYONEM

ÚTŘICE SE ŠAMPAŇSKÝM SABAYONEM

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

24 čerstvých ústřic
1 šalotka na drobno
4 hrsti špenátových listů
1 dcl šampaňského
2 žloutky
1/2 lž citronové šťávy
pepř
Ústřice otevřeme a vodu scedíme do kastrolku, maso vyjmeme - maso blanšírujeme ve zcezené vodě asi 1 min, pak hrnec stáhneme z plamene Rozpustíme 1/2 lžíce másla a zpěníme na něm cibulku + špenát - asi 1 min. + pepř - stáhnout Lastury vyložíme špenátem, na něj maso Příprava krému sabayon - žloutky se šampaňským vymícháme do nadýchané pevné pěny, nakonec vmícháme citr. šťávu - na ústřice
Autor: zarovka

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč