Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

ÚTŘICE SE ŠAMPAŇSKÝM SABAYONEM

Popis receptu: 
z novin
Autor: Helena Kotěrová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    24 čerstvých ústřic 1 šalotka na drobno 4 hrsti špenátových listů 1 dcl šampaňského 2 žloutky 1/2 lž citronové šťávy pepř

Příprava jídla

Ústřice otevřeme a vodu scedíme do kastrolku, maso vyjmeme - maso blanšírujeme ve zcezené vodě asi 1 min, pak hrnec stáhneme z plamene Rozpustíme 1/2 lžíce másla a zpěníme na něm cibulku + špenát - asi 1 min. + pepř - stáhnout Lastury vyložíme špenátem, na něj maso Příprava krému sabayon - žloutky se šampaňským vymícháme do nadýchané pevné pěny, nakonec vmícháme citr. šťávu - na ústřice
REKLAMA

Přidat komentář