Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Květáková polévka po Sluhžsku
Květáková polévka po Sluhžsku


< 30 min
0,0 (0x)

očištěnou a pokrájenou zeleninu na malé kostičky,či proužky osmahneme na kapce oleje (kromě květáku !), do změknutí,pak osolíme, opepříme a zalijeme kapkou výbaru,vše dobře rozmixujeme na hladkou kašičku. Poté přidáme zbytek vývaru a květák rozdělen na malé mozečky,vše přivedeme k varu a vaříme do změknutí květáku cca 15-20 min. Po změknutí květáku přídáme špetku muškátového oříšku a rozmíchaná vejce,necháme projít varem a odstavíme......přeji dobrou chuť


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu