Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Květáková polévka po Sluhžsku

Popis receptu: 
Velmi chutná,rychlá polévka, která se dá využít i jako hlavní chod.Použijeme zde tyčový mixér.
Autor: alena broučková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    100g mrkve,petržel,porek, fazolové lusky, hrášek a růžičková kapusta, 1 menší květák, 1l drůbežíhoa 1l zeleninového vývaru,olej,sůl,pepř, 2 vejce, muškátový oříšek

Příprava jídla

očištěnou a pokrájenou zeleninu na malé kostičky,či proužky osmahneme na kapce oleje (kromě květáku !), do změknutí,pak osolíme, opepříme a zalijeme kapkou výbaru,vše dobře rozmixujeme na hladkou kašičku. Poté přidáme zbytek vývaru a květák rozdělen na malé mozečky,vše přivedeme k varu a vaříme do změknutí květáku cca 15-20 min. Po změknutí květáku přídáme špetku muškátového oříšku a rozmíchaná vejce,necháme projít varem a odstavíme......přeji dobrou chuť
REKLAMA

Přidat komentář