Květáková polévka po Sluhžsku

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Květáková polévka po Sluhžsku

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

100g mrkve,petržel,porek, fazolové lusky, hrášek a růžičková kapusta, 1 menší květák, 1l drůbežíhoa 1l zeleninového vývaru,olej,sůl,pepř, 2 vejce, muškátový oříšek
očištěnou a pokrájenou zeleninu na malé kostičky,či proužky osmahneme na kapce oleje (kromě květáku !), do změknutí,pak osolíme, opepříme a zalijeme kapkou výbaru,vše dobře rozmixujeme na hladkou kašičku. Poté přidáme zbytek vývaru a květák rozdělen na malé mozečky,vše přivedeme k varu a vaříme do změknutí květáku cca 15-20 min. Po změknutí květáku přídáme špetku muškátového oříšku a rozmíchaná vejce,necháme projít varem a odstavíme......přeji dobrou chuť
Autor: lliibbaa

Obchod Apetit