Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Zeleninovo-masový závin

Popis receptu: 
V létě se ne vždy člověku chce jíst teplý oběd – a tento masovo-zeleninový závin je dobrá alternativa, kterou můžete mít po ruce, když se vám nechce zrovna točit kolem sporáku – závin si můžete připravit předem, chutná dobře teplý i studený.
Autor: Šárka Plchová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    500 g listového těsta 2 mrkve 1 cibule 100 g slaniny 3 řapíky celeru Hrst petrželky 1 kelímek zakysané smetany 2 vejce Sůl Pepř

Příprava jídla

Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kousky, slaninu na kostičky a smícháme se zakysanou smetanou a vejci a nasekanou petrželkou. Osolíme a opepříme podle chuti. Lisotvé těsto rozválíme a potřeme souvislou vrstvou směsi a zavineme. Uoečeme na plechu vyloženém pečicím papírem dozlatova.
REKLAMA

Přidat komentář