Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Venčeky z odpaľovaneho cesta

Popis receptu: 
môže sa to poliať čokoladou alebo posypať cukrom veci v zátvorke je dvojta dávka
Autor: Petra Oselská
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    1/4 l vody 9dkg cery 4 vajcia 14 dkg hrubej múky stipku soli plnka: 1/2 masla (250) 1/4 l mlieka (pol. litra) 2,5 lyž.zlateho klasu (5 lyž.) 13 dkg cukru (26dkg) vanilkovy cukor

Příprava jídla

Do vody dáme soľ a ceru a nechame zovrieť.Keď zovrie, vysipeme pomaly múku, odtiahneme na kraj šporáka a miešame až vznikne z cesta hladká hrudka. Potom ešte do tepleho primiešame po jednom vajičku a zakaždým dobre zamiešame. Ešte teple cesto dáme do vrecúška a vytlačime na plech venčeky dvakrat dookola. Peču sa veľmi horúcej rúre. plnka: urobit ako puding a dat do toho maslo
REKLAMA

Přidat komentář