0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Delia Smith: Čokoládový krém z ricotty

Delia Smith: Čokoládový krém z ricotty

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

Na 4 porce:

150 g tmavé čokolády se 70–75 % podílu kakaa
250 g ricotty
1 polévková lžíce bílého rumu
2 lžíce třtinového cukru
200 ml crème fraîche (nebo zakysané smetany)
•Rozpusťte 100 g čokolády ve vodní lázni. Zbylou čokoládu nalámejte, rozmixujte a dejte stranou. •Důkladně rozmíchejte ricottu, rum, cukr a dvě lžíce crème fraîche. Přidejte k rozpuštěné čokoládě a míchejte, až vznikne hladká směs. Do té zamíchejte jednu lžíci namleté čokolády. •Rozdělte krém do 4 sklenic nebo šálků, navrch přidejte zbytek crème fraîche a posypte čokoládou.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč