0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Formanské maso

Formanské maso

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

800g hovězího masa
hřebíček
strouhaný zázvor
pepř,sůl
ocet
40g perníku
1 lžíce medu
150g másla
2 cibule
lžíce sádla
1/2 citronu
2dcl červeného vína
50g slaniny
Plátky hovězího masa propícháme hřebíčkem,potřeme zázvorem a pepřem a soli a opečeme na másle spolu nakrájenou slaninou.Přidáme studenou vodu,osmaženou cibuli,trochu octa,citronu,lžíci medu a vaříme do měkka.Pak hovězí maso vyjmeme,vývar procedíme a zahustíme jemně nastrouhaným perníkem,přilijeme červené víno a provaříme.
Autor: katka6

Obchod Apetit