Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Formanské maso

Popis receptu: 
Obtížnost: střední
Autor: Kateřina Grygaříková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    800g hovězího masa hřebíček strouhaný zázvor pepř,sůl ocet 40g perníku 1 lžíce medu 150g másla 2 cibule lžíce sádla 1/2 citronu 2dcl červeného vína 50g slaniny

Příprava jídla

Plátky hovězího masa propícháme hřebíčkem,potřeme zázvorem a pepřem a soli a opečeme na másle spolu nakrájenou slaninou.Přidáme studenou vodu,osmaženou cibuli,trochu octa,citronu,lžíci medu a vaříme do měkka.Pak hovězí maso vyjmeme,vývar procedíme a zahustíme jemně nastrouhaným perníkem,přilijeme červené víno a provaříme.
REKLAMA

Přidat komentář