Formanské maso

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Formanské maso

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

800g hovězího masa
hřebíček
strouhaný zázvor
pepř,sůl
ocet
40g perníku
1 lžíce medu
150g másla
2 cibule
lžíce sádla
1/2 citronu
2dcl červeného vína
50g slaniny
Plátky hovězího masa propícháme hřebíčkem,potřeme zázvorem a pepřem a soli a opečeme na másle spolu nakrájenou slaninou.Přidáme studenou vodu,osmaženou cibuli,trochu octa,citronu,lžíci medu a vaříme do měkka.Pak hovězí maso vyjmeme,vývar procedíme a zahustíme jemně nastrouhaným perníkem,přilijeme červené víno a provaříme.

Obchod Apetit