Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Bulgur placky
Bulgur placky


< 60 min
0,0 (0x)

Drcenou, v páře předvařenou pšenici, tedy bulgur vložte do dvojnásobného množství vroucí, osolené vody a nechte asi 15 minut pod poklici, bez dalšího vaření nabobtnat. V míse si rozšlehejte vejce, škrob, koření, sůl, petrželovou nať, poté přidejte na nitky strouhaný či krájený celer, jemně krájenou cibuli a velmi drobně krájené žampiony. Do této směsi vmíchejte důkladně bulgur. Ze vzniklé směsi pak tvořte na rozpálené mírně tukem potřené pánvi placky a ty pečte z obou stran. Podávejte doplněné zeleninou, salátem jako samostatné jídlo nebo coby zajímavou přílohu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu