Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Ku?ecí kebab - šištaúk
Ku?ecí kebab - šištaúk


< 60 min
0,0 (0x)

Maso nakrájíme na kosti?ky velké asi 2 cm a vložíme do misky. ?esnek, olej, s?k, pep?, kmín, š?ávu z citronu a protlak smícháme a zalijeme tím maso. Dob?e promícháme a necháme šest hodin uležet. Maso napícháme na jehly a za ?astého obracení asi 10 min. grilujeme. Takto upravené maso se podává v arabských restauracích v chlebových plackách. Maso p?i konzumaci m?žeme namá?et do ?esnekové omá?ky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu