Ku?ecí kebab - šištaúk

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Ku?ecí kebab - šištaúk

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

1,5 kg ku?ecího masa, 1 ut?ený stroužek ?esneku, 3 lžíce oleje, p?l lži?ky soli, mletý pep?, cayenský mletý pep?, drcený kmín, 1 lžíce citronové štávy, trocha rajského protlaku
Maso nakrájíme na kosti?ky velké asi 2 cm a vložíme do misky. ?esnek, olej, s?k, pep?, kmín, š?ávu z citronu a protlak smícháme a zalijeme tím maso. Dob?e promícháme a necháme šest hodin uležet. Maso napícháme na jehly a za ?astého obracení asi 10 min. grilujeme. Takto upravené maso se podává v arabských restauracích v chlebových plackách. Maso p?i konzumaci m?žeme namá?et do ?esnekové omá?ky.

Obchod Apetit