< 75 min
4,0
Langoše
> 60 min
4,1
Ukrajinský boršč
> 60 min
4,3
Koložvárska kapusta (Kološvárské zelí)
> 120 min
4,1
Boršč podle Katčiny maminky
< 60 min
4,0
Celerový krém
< 20 min
5,0
Okroška
< 60 min
4,6
Kyjevský kuřecí řízek
< 75 min
4,1
Čokoládový chlebíček s červenou řepou
< 25 min
3,9
Halušky
< 30 min
4,1
Masová soljanka
> 60 min
4,0
Varenyky
< 45 min
4,4
Vegetariánský boršč
> 60 min
3,9
Slovenská zelňačka (kapustnica) se sušenými švestkami a klobásou
> 60 min
4,2
Plněné zelné listy
> 60 min
4,0
Hovězí Stroganof
< 60 min
3,9
Sypaný makový koláč s jablky
> 60 min
4,2
Glazovaná řepa, cibule a pórek
< 60 min
3,3
Rychlý boršč
> 60 min
0,0
Moldavské placky s máslovou dýní
> 60 min
4,2
Hovězí guláš s červenou řepou
> 60 min
5,0
Mučedníci
< 60 min
4,6
Manty po ukrajinsku
> 60 min
4,9
Maďarský guláš
< 45 min
4,6
Syrniky s jahodovou omáčkou
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem