Zapečené müsli s vánoční vůní

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Zapečené müsli s vánoční vůní

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

150g ovesných vloček,
50g loupaných mandlí,
50g sušených švestek,
2 lžíce medu,
70g špaldové mouky,
skořice.
Odvážené vločky pokropíme vodou. Švestky opláchneme a spaříme. Mandle i švestky nakrájíme na drobné kousky. Vločky, mandle, švestky, skořici a med pořádně promícháme. Do směsi přidáme ještě mouku a zase pořádně spracujeme. Směs nadrobíme na plech vyložený pečícím papírem. Záleží jen na Vás, zda se budete snažit o hrudkovaté müsli a nebo zda jej co nejvíce od sebe oddělíte. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů asi tak dvacet minut. Počkejte až hotové müsli vychladne, potom je nejkřupavější. A pokud Vás to zajímá, celé toto müsli má cca 190g sacharidů.
Autor: janka_mlok

Obchod Apetit