0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

polévka z čerstvého hrášku

polévka z čerstvého hrášku

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

500 g vyloupaného zeleného hrášku
50g uzeného masa
1lžička domácího sádla
sůl
Na sádle krátce osmahneme uzené maso, přidáme vyloupaný zelený hrášek, zalijeme vodou a podle chuti osolíme. Vaříme tak dlouho než hrášek změkne. Poté vyndáme polovinu hrášku a rozmixujeme ho na hladké pyré. Pyré vrátíme do polévky a chviličku povaříme. Podávat lze s na kostičky opečeným žitným chlebem.
Autor: ivana.chatrna

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč