polévka z čerstvého hrášku

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

polévka z čerstvého hrášku

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

500 g vyloupaného zeleného hrášku
50g uzeného masa
1lžička domácího sádla
sůl
Na sádle krátce osmahneme uzené maso, přidáme vyloupaný zelený hrášek, zalijeme vodou a podle chuti osolíme. Vaříme tak dlouho než hrášek změkne. Poté vyndáme polovinu hrášku a rozmixujeme ho na hladké pyré. Pyré vrátíme do polévky a chviličku povaříme. Podávat lze s na kostičky opečeným žitným chlebem.
Autor: ivana.chatrna

Obchod Apetit