Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

polévka z čerstvého hrášku

Popis receptu: 
výborná jarní polévka
Autor: Ivana Chatrná
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    500 g vyloupaného zeleného hrášku 50g uzeného masa 1lžička domácího sádla sůl

Příprava jídla

Na sádle krátce osmahneme uzené maso, přidáme vyloupaný zelený hrášek, zalijeme vodou a podle chuti osolíme. Vaříme tak dlouho než hrášek změkne. Poté vyndáme polovinu hrášku a rozmixujeme ho na hladké pyré. Pyré vrátíme do polévky a chviličku povaříme. Podávat lze s na kostičky opečeným žitným chlebem.
REKLAMA

Přidat komentář