Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Mandlová játra

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Mandlová játra

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

500 g kuřecích jater, grilovací koření, strouhanka, podrcené mandle, posekaná zelená petrželka, olej
Strouhanku smícháme s drcenými mandlemi a petrželkou. Očištěná játra osušíme a posypeme grilovacím kořením. Pak je nasypeme do mísy se strouhankou, dobře obalíme a naskládáme na pekáč vytřený olejem a ještě je trochu olejem pokropíme. Pekáč vložíme přikrytý do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme 15 minut. Potom odkryjeme a dopečeme dohněda, cca dalších 15 minut. Podáváme s bramorami a zeleninou, případně chlebem a kyselou okurkou.
Autor: halová radka

Obchod Apetit