Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Mandlová játra
Mandlová játra


< 30 min
0,0 (0x)

Strouhanku smícháme s drcenými mandlemi a petrželkou. Očištěná játra osušíme a posypeme grilovacím kořením. Pak je nasypeme do mísy se strouhankou, dobře obalíme a naskládáme na pekáč vytřený olejem a ještě je trochu olejem pokropíme. Pekáč vložíme přikrytý do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme 15 minut. Potom odkryjeme a dopečeme dohněda, cca dalších 15 minut. Podáváme s bramorami a zeleninou, případně chlebem a kyselou okurkou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu