Svratecký guláš

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Svratecký guláš

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

0,5kg hovězího masa (roštěná - mladá) nebo vepřové
0,5kg cibule
15dkg kečupu
10dkg slaniny
10dkg hub
pepř
paprika
kmín
sůl
majoránka ( dostatek )
strožek česneku
1-2 feferonky
Maso nakrájíme na kostičky a prodce opékáme na rozpuštěné slanině. (Pokud se nám bude zdát málo tučná můžeme přidat trochu oleje). Opékáme až se vytvoří kůrčička. Přidáme houby a na kolečka pokrájenou cubuli. Osmažíme jenom tak, aby cibule zůstala skelná. Přidáme koření, kečup, trochu vody, rozetřený česnek a krátce povaříme.Dusíme do té doby než je maso měkké. uláš nesmí být řídký. Jako přílohu podáváme branboráčky.
Autor: bellonia

Obchod Apetit