Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Svratecký guláš

Popis receptu: 
.
Autor: Lucie Hříbková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    0,5kg hovězího masa (roštěná - mladá) nebo vepřové 0,5kg cibule 15dkg kečupu 10dkg slaniny 10dkg hub pepř paprika kmín sůl majoránka ( dostatek ) strožek česneku 1-2 feferonky

Příprava jídla

Maso nakrájíme na kostičky a prodce opékáme na rozpuštěné slanině. (Pokud se nám bude zdát málo tučná můžeme přidat trochu oleje). Opékáme až se vytvoří kůrčička. Přidáme houby a na kolečka pokrájenou cubuli. Osmažíme jenom tak, aby cibule zůstala skelná. Přidáme koření, kečup, trochu vody, rozetřený česnek a krátce povaříme.Dusíme do té doby než je maso měkké. uláš nesmí být řídký. Jako přílohu podáváme branboráčky.
REKLAMA

Přidat komentář