Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Tartara di carne - Hovězí tartar

Popis receptu: 
velmi lehké, letní jídlo. Oproti českému tataráku je pikantnější.
Autor: Lucie Hříbková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    (1 porce) 100 g hovězího zadního masa ½ cibule 1 lžíce capari 1 lžíce dijonské hořčice 1 lžíce rajčatového koncentrátu 1 lžička worcesteru 1 lžička tabasca 1 panák koňaku citronová šťáva z ½ citronu 1 žloutek hrst petrželové natě olej extra virgin sůl, pepř

Příprava jídla

Namleté maso smícháme s cibulkou nakrájenou na jemno, přidáme nasekané capari, dijonskou hořčici, rajčatový koncentrát, worcester 
a tabasco. Vše dobře promícháme a přidáme koňak, citronovou šťávu, nasekanou petrželku a žloutek. Dochutíme solí a pepřem, zakápneme olivovým olejem, ozdobíme capari a podáváme s pečivem.
REKLAMA

Přidat komentář