Tartara di carne - Hovězí tartar

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Tartara di carne - Hovězí tartar

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

(1 porce)

100 g hovězího zadního masa
½ cibule
1 lžíce capari
1 lžíce dijonské hořčice
1 lžíce rajčatového koncentrátu
1 lžička worcesteru
1 lžička tabasca
1 panák koňaku
citronová šťáva z ½ citronu
1 žloutek
hrst petrželové natě
olej extra virgin
sůl, pepř

Namleté maso smícháme s cibulkou nakrájenou na jemno, přidáme nasekané capari, dijonskou hořčici, rajčatový koncentrát, worcester 
a tabasco. Vše dobře promícháme a přidáme koňak, citronovou šťávu, nasekanou petrželku a žloutek. Dochutíme solí a pepřem, zakápneme olivovým olejem, ozdobíme capari a podáváme s pečivem.
Autor: bellonia

Obchod Apetit