0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tartara di carne - Hovězí tartar

Tartara di carne - Hovězí tartar

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

(1 porce)

100 g hovězího zadního masa
½ cibule
1 lžíce capari
1 lžíce dijonské hořčice
1 lžíce rajčatového koncentrátu
1 lžička worcesteru
1 lžička tabasca
1 panák koňaku
citronová šťáva z ½ citronu
1 žloutek
hrst petrželové natě
olej extra virgin
sůl, pepř

Namleté maso smícháme s cibulkou nakrájenou na jemno, přidáme nasekané capari, dijonskou hořčici, rajčatový koncentrát, worcester 
a tabasco. Vše dobře promícháme a přidáme koňak, citronovou šťávu, nasekanou petrželku a žloutek. Dochutíme solí a pepřem, zakápneme olivovým olejem, ozdobíme capari a podáváme s pečivem.
Autor: bellonia

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč