Husí játra v husím sádle s opečenou bagetkou

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Husí játra v husím sádle s opečenou bagetkou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

500 g husích jater
husí sádlo
kmín
pepř, sůl
Husí játra dáme do rozpáleného husího sádla. Má ho být tolik, aby byla játra do poloviny potopená. Okmínujeme, opepříme a dusíme. Jem malinko podléváme vodou. Když jsou játra téměř měkká, osolíme je a šťávu necháme vysmahnout. Játra nakrájíme na plátky, uložíme do porcelánové nádoby, zalijeme sádlem, v němž se dusila, a uložíme do chladu.

Obchod Apetit