0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Husí játra v husím sádle s opečenou bagetkou

Husí játra v husím sádle s opečenou bagetkou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

500 g husích jater
husí sádlo
kmín
pepř, sůl
Husí játra dáme do rozpáleného husího sádla. Má ho být tolik, aby byla játra do poloviny potopená. Okmínujeme, opepříme a dusíme. Jem malinko podléváme vodou. Když jsou játra téměř měkká, osolíme je a šťávu necháme vysmahnout. Játra nakrájíme na plátky, uložíme do porcelánové nádoby, zalijeme sádlem, v němž se dusila, a uložíme do chladu.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč