Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Husí játra v husím sádle s opečenou bagetkou

Popis receptu: 
x
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    500 g husích jater husí sádlo kmín pepř, sůl

Příprava jídla

Husí játra dáme do rozpáleného husího sádla. Má ho být tolik, aby byla játra do poloviny potopená. Okmínujeme, opepříme a dusíme. Jem malinko podléváme vodou. Když jsou játra téměř měkká, osolíme je a šťávu necháme vysmahnout. Játra nakrájíme na plátky, uložíme do porcelánové nádoby, zalijeme sádlem, v němž se dusila, a uložíme do chladu.
REKLAMA

Přidat komentář