Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Zapékané sýrové chleby

Popis receptu: 
Nejoblíbenější jídlo u nás doma, na které vždycky jsou ingredience a po němž se vždycky zapráší.
Autor: Michaela Tunková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 3
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    chléb (ne čerstvý) smetana ke šlehání 15 dkg eidamu petrželová nať (lze sušená i čerstvá)

Příprava jídla

Troubu si předehřejeme na 200°C. Eidam nastrouháme na jemno, zalijeme smetanou ke šlehání tak, aby se směs spojila a smetana z ní příliš netekla. Na 15 dkg eidamu přidáme asi dvě větší špetky petrželky, smícháme a namažeme (poklademe) směsí chlebové krajíce. Zapékáme v troubě, dokud sýr nezezlátne a podáváme teplé.
REKLAMA

Přidat komentář