Zapékané sýrové chleby

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Zapékané sýrové chleby

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

chléb (ne čerstvý)
smetana ke šlehání
15 dkg eidamu
petrželová nať (lze sušená i čerstvá)
Troubu si předehřejeme na 200°C. Eidam nastrouháme na jemno, zalijeme smetanou ke šlehání tak, aby se směs spojila a smetana z ní příliš netekla. Na 15 dkg eidamu přidáme asi dvě větší špetky petrželky, smícháme a namažeme (poklademe) směsí chlebové krajíce. Zapékáme v troubě, dokud sýr nezezlátne a podáváme teplé.
Autor: miiisa

Obchod Apetit