0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zelné fazolky středomořské chuti

Zelné fazolky středomořské chuti

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

- zelené fazolky
- cukety
- papriky
- rajčata
- červená cibule
- česnek
- olivový olej
- sůl
- provensálské koření
V tomto receptu platí hlavní pravidlo - zeleninu před dušením opečte! Především z opečených paprik a červené cibulky získáte výbornou letní chuť, která se skvělě doplňuje s provensálským kořením. To znamená vybrat si tu největší pánev a snažit se zamezit u zeleniny pouštění vody. Proto solíme a přidáváme rajčata až na konec. Zvolte si jakékoliv množství zeleniny podle Vaší chuti. Cibulku nakrájejte jen na čtvrtky a opečte, přidávejte papriky, fazolkové lusky, cuketky, kolečka česneku. Když je všechno příjemně nahnědlé, zasypte kořením, solí a drobněji nakrájenými rajčaty. Přikryjte pokličkou, stáhněte plamen a jen počkejta než rajčata a fazolky změknou. Jako přílohu doporučuji i třeba bílou bagetku zapečenou s pestem nebo máslem a česnekem.
Autor: sapho

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč