Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Obalované zeleninové špízy

Popis receptu: 
Obalované zeleninové špízy v Hrašce na obalování, jsou nejen kulinářsky, ale i chuťově atraktivní pokrm, který se hodí i jako originální doplnění menu. Každý kuchař si s tímto receptem může sestavit nejen vlastní chuťovou, ale i vlastní barevnou variaci jednotlivých špízů.
Autor: Petra Sladká
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    voda - 120 ml Hraška na obalování (případně Hraška na zahušťování*) - 80 g různé druhy zeleniny sýrů aj. (červená a zelená paprika, žampiony) - 300 g

Příprava jídla

S Hraškou se vždy pracuje stejně, je to velmi jednoduché a rychlé. Stačí mít po ruce sáček s Hraškou a vodu - Hrašku ve vodě rozmícháme na těstíčko a na párátko nebo jehlici či špélku připravíme nabodnutím špíz ze zeleniny - paprika, rajče, žampion, cuketa, cibule, kousek mrkve, celeru atd, fantazii se meze nekladou. 3píz celý ponoříme do těstíčka z Hrašky a dáme na pánev do oleje. Necháme osmahnout dozlatova a máte hotovo. Rychlé a jednoduché, a hlavně moc dobré. Pro Vás je špís hodnotný právě kvůli Hrašce, jelikož je z Hrachu, tak je bohatá na hrubou vlákninu a minerály. Dobrou chuť. P.S. můžete podávat například s bramborem, kaší nebo jen tak jako chuťovku, či k salátku.
REKLAMA

Přidat komentář