Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Obalované zeleninové špízy
Obalované zeleninové špízy


< 30 min
0,0 (0x)

S Hraškou se vždy pracuje stejně, je to velmi jednoduché a rychlé. Stačí mít po ruce sáček s Hraškou a vodu - Hrašku ve vodě rozmícháme na těstíčko a na párátko nebo jehlici či špélku připravíme nabodnutím špíz ze zeleniny - paprika, rajče, žampion, cuketa, cibule, kousek mrkve, celeru atd, fantazii se meze nekladou. 3píz celý ponoříme do těstíčka z Hrašky a dáme na pánev do oleje. Necháme osmahnout dozlatova a máte hotovo. Rychlé a jednoduché, a hlavně moc dobré. Pro Vás je špís hodnotný právě kvůli Hrašce, jelikož je z Hrachu, tak je bohatá na hrubou vlákninu a minerály. Dobrou chuť. P.S. můžete podávat například s bramborem, kaší nebo jen tak jako chuťovku, či k salátku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu