S Hraškou se vždy pracuje stejně, je to velmi jednoduché a rychlé. Stačí mít po ruce sáček s Hraškou a vodu - Hrašku ve vodě rozmícháme na těstíčko a na párátko nebo jehlici či špélku připravíme nabodnutím špíz ze zeleniny - paprika, rajče, žampion, cuketa, cibule, kousek mrkve, celeru atd, fantazii se meze nekladou. 3píz celý ponoříme do těstíčka z Hrašky a dáme na pánev do oleje. Necháme osmahnout dozlatova a máte hotovo. Rychlé a jednoduché, a hlavně moc dobré. Pro Vás je špís hodnotný právě kvůli Hrašce, jelikož je z Hrachu, tak je bohatá na hrubou vlákninu a minerály. Dobrou chuť.
P.S. můžete podávat například s bramborem, kaší nebo jen tak jako chuťovku, či k salátku.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4