Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Grilovaná dýně
Grilovaná dýně


< 30 min
0,0 (0x)

Dýni omyjeme, osušíme, vyčistíme od semínek, naporcujeme na kusy tak 5*5cm, nebo jak to jde a naskládáme na plech, pokrytý pečícím papírem. Pokapeme každý kousek olivovým oleje, nešetřete, dá to jídlu dobrou chuť. Posypeme šalvějí, hrubou mořskou solí a drcenými chilli papričkami. Pečeme v předehřáté troubě (horkovzdušná asi na 190°C) cca 20-25min., dokud dýně není krásně měkká. Horké konzumujeme buď jako samostatné jídlo, nebo jako přílohu k pečenýzm masům.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu