Grilovaná dýně

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Grilovaná dýně

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

Libovolné množství dýně Hokkaido, extra panenský olivový olej, drcené sušené chilli papričky, hrubá mořská sůl, šalvěj
Dýni omyjeme, osušíme, vyčistíme od semínek, naporcujeme na kusy tak 5*5cm, nebo jak to jde a naskládáme na plech, pokrytý pečícím papírem. Pokapeme každý kousek olivovým oleje, nešetřete, dá to jídlu dobrou chuť. Posypeme šalvějí, hrubou mořskou solí a drcenými chilli papričkami. Pečeme v předehřáté troubě (horkovzdušná asi na 190°C) cca 20-25min., dokud dýně není krásně měkká. Horké konzumujeme buď jako samostatné jídlo, nebo jako přílohu k pečenýzm masům.

Obchod Apetit