0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zimní caprese

Zimní caprese

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

500 g předvařené řepy
2 lžičky čerstvého tymiánu
2 lžičky balzamikového octa
2 lžíce olivového oleje + navíc
2 lžíce medu
sůl, pepř
250 g mozzarelly, natrhané na kousky
1 sáček rukoly
kůra z 1 citronu
hrst dýňových semínek opražených nasucho
Troubu předehřejte na 200 stupňů. řepy nakrájejte na 4 - 6 dílků a dejte do misky. Tymián, balzamikový ocet, olej a med, smíchejte v misce a přidejte k řepě. Promíchejte, osolte, opepřete a přendejte na plech. Pečte 25 minut, dokud není řepa lepkavá a lesklá. Mírně zchladlou řepu smíchejte s mozzarellou, rukolou, kůrou z citronu a hrstí nasucho opražených dýňových semínek. Osolte podle chuti a zakapejte olivovým olejem.
Autor: maukettka

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč