Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Králík po toltécku

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Králík po toltécku

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

1 naporcovaný králík
4 stroužky česneku
100g slaniny
2 středně velkjé cibule
1 chilli paprika
klobása chorizo
4 rajčata
1/2 lžičky oregána
1 lžíce medu
1/2 svazku koriandru
sůl
Porce králíka potřete česnekem utřeným se solí a nechte alespoň 2 hodiny odležet V silnostěnném kastrolu rozpusťte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte najemno nasekanou cibuli a opečte ji dozlatova. Přihpďte chilli papričku, zbavenou semínek a naprájenou na kolečka, promíchejte. Přidejte kolečka klobásy a porce králíka zprudka osmahněte ze všech stran. Přidejte med a nechte ho rozpustit. Pak přisypte rajčata nakrájená na kousky, nasekané oregáno a pomalu duste pod pokličkou. Občas podlijte horkou vodou. Nakonec ochuťte sekaným koriandrem.
Autor: maukettka

Obchod Apetit