Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Králík po toltécku

Popis receptu: 
Jako příloha se hodí opékané brambory či fazole. Pokrm lze ozdobit také plátky zralíého manga
Autor: Markéta Kintlová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    1 naporcovaný králík 4 stroužky česneku 100g slaniny 2 středně velkjé cibule 1 chilli paprika klobása chorizo 4 rajčata 1/2 lžičky oregána 1 lžíce medu 1/2 svazku koriandru sůl

Příprava jídla

Porce králíka potřete česnekem utřeným se solí a nechte alespoň 2 hodiny odležet V silnostěnném kastrolu rozpusťte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte najemno nasekanou cibuli a opečte ji dozlatova. Přihpďte chilli papričku, zbavenou semínek a naprájenou na kolečka, promíchejte. Přidejte kolečka klobásy a porce králíka zprudka osmahněte ze všech stran. Přidejte med a nechte ho rozpustit. Pak přisypte rajčata nakrájená na kousky, nasekané oregáno a pomalu duste pod pokličkou. Občas podlijte horkou vodou. Nakonec ochuťte sekaným koriandrem.
REKLAMA

Přidat komentář