Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Králík po toltécku
Králík po toltécku


> 60 min
0,0 (0x)

Porce králíka potřete česnekem utřeným se solí a nechte alespoň 2 hodiny odležet V silnostěnném kastrolu rozpusťte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte najemno nasekanou cibuli a opečte ji dozlatova. Přihpďte chilli papričku, zbavenou semínek a naprájenou na kolečka, promíchejte. Přidejte kolečka klobásy a porce králíka zprudka osmahněte ze všech stran. Přidejte med a nechte ho rozpustit. Pak přisypte rajčata nakrájená na kousky, nasekané oregáno a pomalu duste pod pokličkou. Občas podlijte horkou vodou. Nakonec ochuťte sekaným koriandrem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu