Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Srnčí paštika
Srnčí paštika


< 60 min
0,0 (0x)

Provázkem svažte všechny suroviny na vonnou kytičku. Dejte ji do středně velkého pekáčku, přidejte slaninu, maso, máslo, česnek, víno, koření a přiklopte. Dejte péct do trouby předehřáté na 160 °C dvě a půl hodiny, aby srnčí maso bylo opravdu velmi měkké. Vyndejte vonnou kytičku a zbytek rozmixujte na hladkou pastu. Tu přendejte do keramické misky, hřbetu nebo formiček, zakryjte a chlaďte 2–3 hodiny. Pak paštiku zalijte centimetrovou vrstvou přepuštěného másla, s tymiánem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu