Suroviny
250 g slaniny, na plátky
750 g srnčího masa (ramínko, kýta), nakrájeného na kostky velikosti sousta
100 g másla, na plátky
2 stroužky česneku, jemně nasekané
250 ml portského vína
1 lžička jalovce, tlučeného
1 lžička čerstvě mletého černého pepře
1/4 lžičky muškátového květu
100–250 g přepuštěného másla bobkový list a brusinky na ozdobu
Na vonnou kytičku
2 snítky tymiánu
1 bobkový list
2–3 lístky šalvěje
1 proužek kůry z biocitronu
750 g srnčího masa (ramínko, kýta), nakrájeného na kostky velikosti sousta
100 g másla, na plátky
2 stroužky česneku, jemně nasekané
250 ml portského vína
1 lžička jalovce, tlučeného
1 lžička čerstvě mletého černého pepře
1/4 lžičky muškátového květu
100–250 g přepuštěného másla bobkový list a brusinky na ozdobu
Na vonnou kytičku
2 snítky tymiánu
1 bobkový list
2–3 lístky šalvěje
1 proužek kůry z biocitronu