Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Zimní kroupová polévka
Zimní kroupová polévka


> 60 min
0,0 (0x)

Namočíme kroupy. Ve velkém hrnci uvaříme vývar z cibule, čtvrtky celeru, 2 mrkví, 2 stroužků česneku, kostí, kuřecích žaludků, 2 bobkových listů, 5ti kuliček pepře a 2 kuliček nového koření. Vývar scedíme, z kostí obereme maso, kuřecí žaludky pokrájíme nadrobno a dáme zpět do čistého vývaru. Pokrájíme zbytek celeru a mrkev nadrobno, a vložíme spolu s kroupami a pokrájeným uzeným masem do vývaru, osolíme. Vaříme cca 15-20 minut. Před podáváním posypeme pokrájenou hladkolistou petrželkou. Kroupy můžete uvařit zvlášť a přidat do polévky až před podáváním. Není na škodu uvařit polévky více a nechat něco na druhý den.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu