Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Hovězí ragú s houbami

Popis receptu: 
Hovězí ragú s houbami
Autor: Marek Mikulka
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    1kg hovězí kýty sůl, pepř 3lžíce brambrového škrobu 100g sádla 3 cibule pokrájené na drobno 250g nakládaných hub 200ml kuřecího vývaru 200ml smetany ke šlehání 200ml zakysané smetany

Příprava jídla

Maso osolíme, opepříme a obalíme v bramborovém škrobu. V pánvi rozpálíme sádlo a maso v něm orestujeme dozlatova. Maso dáme stranou. Na sádle osmažíme cibuli, přidáme houby a zalijeme vývarem. Přivedeme k varu a vlijeme sladkou smetanu. Osolíme a opepříme, za stálého míchání povaříme ještě 2min. Vrátíme do omáčky maso, promícháme a vypneme. Vmícháme zakysanou smeatnu. Podáváme se šunkovými knedlíky.
REKLAMA

Přidat komentář