Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Marocké kuře s citronovým kuskusem
Marocké kuře s citronovým kuskusem


< 30 min
0,0 (0x)

Kuskus vsypte do mísy, přidejte nastrouhanou kůru a šťávu z poloviny citronu, trochu soli a zalijte vše 400ml vroucí vody. Přikryjte a nechte vsáknout. Mezitím v nepřilnavé velké pánvi rozpalte olej, vložte nakrájená kuřecí prsa, zakapejte je medem, osolte, opepřete a opékejte asi 5 - 6 minut na mírném ohni dozlatova. Přidejte koření a rajčata, přilijte vývar, vhoďte fazolky a přidejte zbylou citronovou kůru a šťávu. Přiveďte k varu, přiklopte a duste na mírném ohni 8 - 10 minut, dokud fazole nezkřehnou. Kuskus promíchejte a načechrejte vidličkou. Podávejte ho s kuřecím masem a fazolkami.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu