Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Reese Peanutbutter Cups podle Nigelly Lawson

Popis receptu: 
Skvělá kombinace arašídového másla a čokolády
Autor: Radka Martínková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    Náplň: 50 g jemného třtinového cukru 200 g práškového cukru 50 g změklého másla 200 g jemného arašídového másla Kabátek 200 g mléčné čokolády 100 g hořké čokolády

Příprava jídla

Suroviny na náplň mixujte, dokud hmota nezíská pískovou texturu. Do 48 miniaturních cukrářských košíčků (nebo formiček) natlačte vždy 1 čajovou lžičku náplně tak, abyste co nejlépe vyplnili dno košíčku. Obě čokolády vložte do žáruvzdorné misky a tu postavte nad hrnec s vařící vodou tak, aby se ani dnem nedotýkala vody. Za stálého míchání rozpusťte. Čajovou lžičku čokoládové směsi nalijte do každého z košíčků s upěchovanou náplní. Košíčky dejte na 30 minut do lednice. Podávejte jednoduše naskládané na čistém talíři. (Recipe courtesy Nigella Lawson from Nigella's Christmas Kitchen, 2007 )
REKLAMA

Přidat komentář