13. 4. | V restauraci Zlatá Praha hotelu InterContinental netradičně čtyřchodové menu doplní přehlídka návrhářky Marie Zelené.
Menu:
- rolka z kaplického uzeného pstruha, pěna z čerstvého křenu a biosmetany, marinovaný chřest v zeleninovém želé
- krém z bílých kachních jater s opečeným toustem, škvarky z kachních jater
- pečená telecí svíčková, minibrambory pečené ve slupce, raviola plněná telecí dušenou oháňkou, opečený listový špenát s divokým česnekem
- tvarohové knedlíky plněné nugátem, teplá vanilková omáčka, jahodový sorbet s mátou
Menu:
- rolka z kaplického uzeného pstruha, pěna z čerstvého křenu a biosmetany, marinovaný chřest v zeleninovém želé
- krém z bílých kachních jater s opečeným toustem, škvarky z kachních jater
- pečená telecí svíčková, minibrambory pečené ve slupce, raviola plněná telecí dušenou oháňkou, opečený listový špenát s divokým česnekem
- tvarohové knedlíky plněné nugátem, teplá vanilková omáčka, jahodový sorbet s mátou
Co: Večeře a módní přehlídka
Kdy: 13. dubna 2010 od 19.00
Kde: Zlatá Praha, hotel InterContinental, Pařížská 30, Praha 1
Za kolik: 1340 Kč
Info: www.zlatapraharestaurant.cz