Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

ARCHIV / nepridavat nove

Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu
  • ARCHIV / nepridavat nove

Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? ...
Nepečené „trifle“ dezerty z chladničky
  • ARCHIV / nepridavat nove

Nepečené „trifle“ dezerty z chladničky

Lámete si hlavu s dezertem na letní oslavu nebo grilování a zároveň nemáte pomyšlení na to zapínat troubu? Příprava tohoto dezertu vám nemusí zabrat ani dvacet minut! Přitom nemusíte nic péct, vyrobíte ho pouze za pomoci ...
EXKLUZIVNĚ: Koho potkáte dopoledne na Apetit stage?
  • ARCHIV / nepridavat nove

EXKLUZIVNĚ: Koho potkáte dopoledne na Apetit stage?

Lahůdky na Apetit pikniku nenajdete jen v prodejních stáncích. Až se nasytíte dobrotami, přijďte k Apetit stage. Od rána až do večera zde najdete skvělé hosty, zajímavé přednášky a nové zážitky.   ...
Srdečně vás zveme na 10. Apetit piknik a 1. Dny Apetit
  • ARCHIV / nepridavat nove

Srdečně vás zveme na 10. Apetit piknik a 1. Dny Apetit

Máme skvělé zprávy pro všechny gurmány – závěr června se ponese v duchu skvělého jídla. Už v sobotu 19. června se potkáme v pražské Grébovce na Apetit pikniku. Sobotou také odstartuje týdenní on-line festival Dny Apetit plný slev, dárků a...
Okurky nakládačky: od pěstování k nakládání
  • ARCHIV / nepridavat nove

Okurky nakládačky: od pěstování k nakládání

Mezi tradiční delikatesy patří nakládané okurky. Ať už se chystáte na vlastní úrodu nebo si pro okurky raději zajdete na trh, podívejte se na naše tipy, jak se vybavit na domácí nakládání a na co si dát pozor. Nezapomněli jsme ani na...
Ředkvičková sezona aneb jak je pěstovat a využít v kuchyni
  • ARCHIV / nepridavat nove

Ředkvičková sezona aneb jak je pěstovat a využít v kuchyni

Pěstování hravě na záhonu, balkoně i ve skleníku   Ředkvičky různých tvarů a barev pocházejí z Asie a od 16. století si na nich pochutnáváme i v Evropě. V současné době jsou rozšířené po celém světě. Nejznámější jsou...
Stahujte aplikaci Dny Marianne 2021
  • ARCHIV / nepridavat nove

Stahujte aplikaci Dny Marianne 2021

Jarní Dny Marianne se blíží a pokud ještě nemáte slevové kupony z dubnového čísla Marianne nebo Marianne Bydlení, není nic jednoduššího než si je zakoupit v aplikaci Dny Marianne! Čeká tam na vás více než 300...
Masové kuličky 6× jinak: jak je máte nejraději?
  • ARCHIV / nepridavat nove

Masové kuličky 6× jinak: jak je máte nejraději?

Masové kuličky jsou vděčné jídlo, které můžete připravit na mnoho způsobů. Kterému přijdete nejvíce na chuť? [[nid:36631]] 1. Masové kuličky s mozzarellou Stačí několik drobných úprav a z kalorické bomby se rázem stane (téměř)...
Jak na dokonalé lasagne?
  • ARCHIV / nepridavat nove

Jak na dokonalé lasagne?

Kdo by neznal lasagne, zapečené těstoviny prokládané omáčkami a pořádnou porcí parmazánu? Přestože popularita této delikatesy už dávno překročila hranice Apeninského poloostrova, za její domovinu bývá dosud považována právě Itálie. Nebo je...
Mikulášská tradice u nás i ve světě
  • ARCHIV / nepridavat nove

Mikulášská tradice u nás i ve světě

Začátek prosince patří dětem a oslavám spojeným se svatým Mikulášem. Ti, co byli hodní, se mohou těšit na sladkosti a zlobivci se musí spokojit s bramborou a uhlím. Obdoby této zvyklosti najdeme v mnoha zemích po celém světě a považují se...
AD
Potěšte sebe i své blízké lahodnými dárky z Marks & Spencer
  • ARCHIV / nepridavat nove

Potěšte sebe i své blízké lahodnými dárky z Marks & Spencer

Láhev ginového likéru jako sněžítko, veganské čokoládové lanýže s tekutým karamelem a vánoční koláčky s tradiční britskou náplní – dárky, které skutečně potěší každého náročného gurmána s vytříbeným jazýčkem. Vánoční kolekce Marks &...
Tipy na prodloužený víkend 11.–⁠13. 9. 2020
  • ARCHIV / nepridavat nove

Tipy na prodloužený víkend 11.–⁠13. 9. 2020

Septemberfest  Již tento pátek 11. 9. 2020 si v Brně budete moci užít druhý ročník Septemberfestu, který pořádá Pivovarská Starobrno. V srdci Mendlova náměstí si vychutnáte tupláka, lahodné klobásky, křupavé preclíky,...
Tipy na víkend 5.–6. 9. 2020
  • ARCHIV / nepridavat nove

Tipy na víkend 5.–6. 9. 2020

Festival malých pivovarů Nedáte dopustit na vůni chmelu? Pak se v sobotu 5. září vypravte na pražské Vítězné náměstí. V rámci klasických sobotních Trhů na Kulaťáku proběhne druhý ročník Festivalu malých pivovarů, na kterém můžete...
Rajčata jako elixír mládí
  • ARCHIV / nepridavat nove

Rajčata jako elixír mládí

Čas zralých rajčat Na úvod si pojďme udělat jasno. Není rajče jako rajče a určitě je mnoho informací, které byste o rajčatech vědět měli, než se do nich zakousnete. Tak například, věděli jste, že rajčata na keříku dozrávají postupně a...
Tipy na víkend 15.–16. 8. 2020
  • ARCHIV / nepridavat nove

Tipy na víkend 15.–16. 8. 2020

Seafood Festival neboli Středomoří na Náplavce  Smíchovská náplavka se od 13. do 16. srpna promění v ráj mořských specialit. Vždy od 11.00 budete mít v rámci festivalu Středomoří na Náplavce možnost ochutnat dokonale připravené...
Kolébkou kvalitní kuchyně je Itálie
  • ARCHIV / nepridavat nove

Kolébkou kvalitní kuchyně je Itálie

… a to je bez debat. Takže pokud si chcete vychutnávat život plnými doušky, inspiraci pro vaši kuchyni byste měli hledat právě tam. Navíc italská kuchyně je různorodá a nasytí všechny vaše smysly. ...
Tipy na víkend 1.–2. 8. 2020
  • ARCHIV / nepridavat nove

Tipy na víkend 1.–2. 8. 2020

Yoga in the Jungle  1. srpna startuje v Manifesto Smíchov unikátní projekt Jóga v džungli. Akce je skvělým rozjezdem víkendu, protože si můžete zacvičit, zarelaxovat si, a pak zůstat na výtečný brunch. Lekce se konají každou...
Kam si zajít v Česku na cheesecake
  • ARCHIV / nepridavat nove

Kam si zajít v Česku na cheesecake

Lahodný dezert původem ze Spojených států se v našich zemích těší velké oblibě už několik let. Kombinace krusty ze sušenek a sýrové nebo tvarohové vrstvy je totiž pohlazením na duši. Není divu, že v kavárnách a cukrárnách po celé České...
Vše, co potřebujete vědět o zavařování a nakládání
  • ARCHIV / nepridavat nove

Vše, co potřebujete vědět o zavařování a nakládání

Na úvod se sluší říci, že zelenina se nakládá, ovoce zavařuje. Produkty z ovoce, jako například šťávy se louhují, rozvařují a pasírují, následně ředí s vodu a sterilují v tekuté konzistenci. Proto, aby vydržely déle, je nezbytným pomocníkem...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč