0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

ARCHIV / nepridavat nove

Nepečené „trifle“ dezerty z chladničky
  • ARCHIV / nepridavat nove

Nepečené „trifle“ dezerty z chladničky

Lámete si hlavu s dezertem na letní oslavu nebo grilování a zároveň nemáte pomyšlení na to zapínat troubu? Příprava tohoto dezertu vám nemusí zabrat ani dvacet minut! Přitom nemusíte nic péct, vyrobíte ho pouze za pomoci ...
EXKLUZIVNĚ: Koho potkáte dopoledne na Apetit stage?
  • ARCHIV / nepridavat nove

EXKLUZIVNĚ: Koho potkáte dopoledne na Apetit stage?

Lahůdky na Apetit pikniku nenajdete jen v prodejních stáncích. Až se nasytíte dobrotami, přijďte k Apetit stage. Od rána až do večera zde najdete skvělé hosty, zajímavé přednášky a nové zážitky.   ...
Srdečně vás zveme na 10. Apetit piknik a 1. Dny Apetit
  • ARCHIV / nepridavat nove

Srdečně vás zveme na 10. Apetit piknik a 1. Dny Apetit

Máme skvělé zprávy pro všechny gurmány – závěr června se ponese v duchu skvělého jídla. Už v sobotu 19. června se potkáme v pražské Grébovce na Apetit pikniku. Sobotou také odstartuje týdenní on-line festival Dny Apetit plný slev, dárků a...
Okurky nakládačky: od pěstování k nakládání
  • ARCHIV / nepridavat nove

Okurky nakládačky: od pěstování k nakládání

Mezi tradiční delikatesy patří nakládané okurky. Ať už se chystáte na vlastní úrodu nebo si pro okurky raději zajdete na trh, podívejte se na naše tipy, jak se vybavit na domácí nakládání a na co si dát pozor. Nezapomněli jsme ani na...
Ředkvičková sezona aneb jak je pěstovat a využít v kuchyni
  • ARCHIV / nepridavat nove

Ředkvičková sezona aneb jak je pěstovat a využít v kuchyni

Pěstování hravě na záhonu, balkoně i ve skleníku   Ředkvičky různých tvarů a barev pocházejí z Asie a od 16. století si na nich pochutnáváme i v Evropě. V současné době jsou rozšířené po celém světě. Nejznámější jsou...
Masové kuličky 6× jinak: jak je máte nejraději?
  • ARCHIV / nepridavat nove

Masové kuličky 6× jinak: jak je máte nejraději?

Masové kuličky jsou vděčné jídlo, které můžete připravit na mnoho způsobů. Kterému přijdete nejvíce na chuť? [[nid:36631]] 1. Masové kuličky s mozzarellou Stačí několik drobných úprav a z kalorické bomby se rázem stane (téměř)...
Jak na dokonalé lasagne?
  • ARCHIV / nepridavat nove

Jak na dokonalé lasagne?

Kdo by neznal lasagne, zapečené těstoviny prokládané omáčkami a pořádnou porcí parmazánu? Přestože popularita této delikatesy už dávno překročila hranice Apeninského poloostrova, za její domovinu bývá dosud považována právě Itálie. Nebo je...
AD
Potěšte sebe i své blízké lahodnými dárky z Marks & Spencer
  • ARCHIV / nepridavat nove

Potěšte sebe i své blízké lahodnými dárky z Marks & Spencer

Láhev ginového likéru jako sněžítko, veganské čokoládové lanýže s tekutým karamelem a vánoční koláčky s tradiční britskou náplní – dárky, které skutečně potěší každého náročného gurmána s vytříbeným jazýčkem. Vánoční kolekce Marks &...
Rajčata jako elixír mládí
  • ARCHIV / nepridavat nove

Rajčata jako elixír mládí

Čas zralých rajčat Na úvod si pojďme udělat jasno. Není rajče jako rajče a určitě je mnoho informací, které byste o rajčatech vědět měli, než se do nich zakousnete. Tak například, věděli jste, že rajčata na keříku dozrávají postupně a...
Vše, co potřebujete vědět o zavařování a nakládání
  • ARCHIV / nepridavat nove

Vše, co potřebujete vědět o zavařování a nakládání

Na úvod se sluší říci, že zelenina se nakládá, ovoce zavařuje. Produkty z ovoce, jako například šťávy se louhují, rozvařují a pasírují, následně ředí s vodu a sterilují v tekuté konzistenci. Proto, aby vydržely déle, je nezbytným pomocníkem...
Meruňky, kam se podíváte
  • ARCHIV / nepridavat nove

Meruňky, kam se podíváte

Najednou se všude objevují přepravky s jemně oranžovými plody. Vidíme je na trzích, na babiččině koláči, doma ve špíži, v restauraci na menu. Co to znamená? Ano, je to tak! Meruňková sezona je v plném proudu. Letošní rok ale množství...
Zeptejte se redakce: Vydrží cheescake tři dny?
  • ARCHIV / nepridavat nove

Zeptejte se redakce: Vydrží cheescake tři dny?

Cheescaky patří k neoblíbenějším dezertům. Jsou osvěžující a krémové a dají se připravit na stovky způsobů. K jejich největším nevýhodám patří, že nevydrží dlouho. Pokud je to proto, že se po cheescaku jen zapráší, je to ten lepší případ....
Proč jsou české jahody dražší?
  • ARCHIV / nepridavat nove

Proč jsou české jahody dražší?

Loňská sezona jahodám příliš nepřála. Pozdní mrazíky poškodily část úrody. A pěstitelé, kteří na ně byli připraveni a stihli sazenice včas zakrýt netkanou textilií, museli zvýšené náklady, které pro ně tato ochrana představuje, promítnout...
Tipy na víkend 6.–7. 6. 2020
  • ARCHIV / nepridavat nove

Tipy na víkend 6.–7. 6. 2020

Život se pomalu vrací do normálu a my se těšíme, že po dlouhé době vyrazíme na akce, do muzea nebo do skanzenu. Jakou zábavu nabízí první červnový víkend?   ...
Víme, kdo letos zvítězil v přípravě bramborového salátu
  • ARCHIV / nepridavat nove

Víme, kdo letos zvítězil v přípravě bramborového salátu

V sobotu 30. listopadu proběhl ve středočeském Mratíně již třináctý ročník Mistrovství ČR v přípravě bramborového salátu Vitana Majonéza Cup 2019. V porotě opět zasedla i redaktorka Apetitu Stáňa Moravcová mladší.   ...
Tipy na víkend 16.–17. 11.
  • ARCHIV / nepridavat nove

Tipy na víkend 16.–17. 11.

V třetím listopadovém víkendu se budou mísit dozvuky svatomartinského posvícení s oslavami třicetiletého výročí sametové revoluce. Podle toho, čemu dáváte přednost, tak můžete zamířit buď na husu a sklenku mladého vína, nebo na jubilejní...
Marianne představuje Marianne Klub
  • ARCHIV / nepridavat nove

Marianne představuje Marianne Klub

Vítejte v Klubu!  Marianne Klub je místo, které bylo vytvořeno přímo pro vás. Staňte se členkou a přidejte se do komunity žen, které si nenechají diktovat, jaké mají být. Staňte se členkou a získejte výhody, o kterých se vám...
Tipy na prodloužený víkend: 28. 9.–30. 9.
  • ARCHIV / nepridavat nove

Tipy na prodloužený víkend: 28. 9.–30. 9.

Rybářovy žně v Modré u Velehradu 28. 9., 9.00–17.00, Modrá u Velehradu, areál Živá voda Vyzkoušet si rybářské vybavení, seznámit se s rybářskými pomůckami a činnostmi, jež patří k výlovu, ale hlavně ochutnat a nakoupit si kapří...
Tipy na víkend: Žatecká Dočesná a jiné gastro akce
  • ARCHIV / nepridavat nove

Tipy na víkend: Žatecká Dočesná a jiné gastro akce

Žatecká Dočesná Do srdce chmelařského regionu zamiřte za pivem a hudbou. Na Dočesné ochutnáte pivo z více než čtyřiceti malých a minipivovarů, zastoupeno bude i dalších patnáct středních a velkých pivovarů, včetně známých značek. Na...
Tipy na víkend: Slavnosti okurek a další gastro dostaveníčka
  • ARCHIV / nepridavat nove

Tipy na víkend: Slavnosti okurek a další gastro dostaveníčka

Slavnosti okurek Znojemská okurka – to je pojem! Kam jinam tedy už v pátek vyrazit za okurkami než právě do Znojma. Těšte se na gastronomické speciality z okurek, okurky nakládané i rychlokvašky, soutěž v plnění sklenic, kulturní program...
Tipy na víkend 21.–22. 7.
  • ARCHIV / nepridavat nove

Tipy na víkend 21.–22. 7.

Tento víkend se vydejte za meruňkami na Moravu, do Krkonoš vyrazte na kyselo a v pražské Botanické zahradě se pusťte za medem. Život na zámku můžete doslova ochutnat ve Žlebech a na asijské dobroty si skočte do bývalého Trojského pivovaru v...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč