Grilování na terase hotelu President
7. 7. | Na terase hotelu President si můžete vychutnat pokrmy z grilu,
letní saláty, dezerty, pokochat se výhledem na Pražský hrad a zároveň
sledovat tým šéfkuchaře Milana Peška při práci.
Menu:
- Salát z domácích sušených rajčat, baby špenátu, oliv a ovčího
sýra Pecorino
-
Caesar salát z ledového salátu, ančoviček a zakysané
smetany
-
Kukuřičné baby kuřátko v jogurtu s česnekem a kurkumou
-
Jehněčí
steak na drceném kmínu s česnekem a rozmarýnou
- Biftečky ze srnčího
hřbetu zarolované v anglické slanině s tymiánem
-
Tygří krevety na pálivé
pomerančové omáčce s likérem Grand Marniere
-
Ovocné jahodové řezy
- Dort
Sacher
- Crème brûlée v čokoládové mističce
23. 6. 2010 | Autor:
redakce Apetitu
Přidat komentář