Jste houbaři a poznáte již z dálky každou houbu, která se sotva vyklubala? Víte, jak nasbírané lesní poklady nejlépe zužitkovat? Pokud jste odpověděli kladně, jistě víte, že houby se dají sbírat prakticky po celý rok. Každý druh má...
Co se vám vybaví, když se řekne britská kuchyně? Nám spousta skvělých kuchařů a kuchařek, od kterých se necháváme rádi inspirovat. Věděli jste, jak svou kariéru začal Gordon Ramsay, Jamie Oliver nebo Heston Blumenthal?
...
Brownies patří mezi nejoblíbenější sladké pečivo. Mají bohatou čokoládovou chuť, jsou dokonale vláčné a jejich přípravu zvládnete velmi rychle. I když jsou klasické brownies vynikající, existují perfektní způsoby, jak je obměnit. ...
Eskymo, Míša, Ledňáček, mražená rybízová dřeň alias Táboráček… pamatujete? V redakci Apetitu jsme nostalgicky zavzpomínali na zmrzliny našeho dětství. A to nás přivedlo k nápadu napsat článek o historii zmrzliny v Česku. Kdy se začala...
Party se skvěle vydařila, poslední hosté jsou pryč, na vás čeká pár hodin spánku a poté likvidace špinavého nádobí a skvrn na koberci. Jak zvládnout úklid po bujarém večírku a nezešílet?
...
Za roky působení v časopisu Apetit si redaktorky Darinka s Katkou vytříbily chuťové buňky natolik, že jsme se rozhodli využít je k otestování větrníků. Větrníky jsou totiž český fenomén. Přitom se mezi sebou mohou dost lišit. Jak v...