Karotka je právě teď plná chuti, šťavnatá a sladká. Využijte toho a zahusťte omáčku zdravě – rozmixovanou zeleninou.
Suroviny pro 4 osoby
- 1 lžíce másla
- 400 g karotky
- 1/2 cibule, na plátky
- sůl, pepř
- 80 ml 30% smetany
- 2 lžíce parmazánu
- 320 g těstovin fusilli Barilla
- kopr, nasekaný
Postup
Opékejte na másle asi 4 minuty 400 g karotky na nudličky a 1/2 cibule na plátky. Osolte, opepřete, podlijte vodou a duste doměkka. Čtvrtinu dejte stranou a zbytek rozmixujte s 80 ml 30% smetany a 2 lžícemi parmazánu. Vše přidejte k fusilli smíchaným se 2 lžícemi másla a trochou nasekaného kopru.
Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. Pro více informací navštivte www.barilla.cz