Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Fusilli s karotkovým krémem

9. 7. 2014
Barilla Fusilli s karotkovým krémem

Suroviny pro 4 osoby 

  • 1 lžíce másla
  • 400 g karotky
  • 1/2 cibule, na plátky
  • sůl, pepř
  • 80 ml 30% smetany
  • 2 lžíce parmazánu
  • 320 g těstovin fusilli Barilla
  • kopr, nasekaný

 

Postup  

Opékejte na másle asi 4 minuty 400 g karotky na nudličky a 1/2 cibule na plátky. Osolte, opepřete, podlijte vodou a duste doměkka. Čtvrtinu dejte stranou a zbytek rozmixujte s 80 ml 30% smetany a 2 lžícemi parmazánu. Vše přidejte k fusilli smíchaným se 2 lžícemi másla a trochou nasekaného kopru.

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz