Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pařížský cheesecake s višněmi

Pařížský cheesecake s višněmi

Hodnocení receptu
3.8/5 Počet hodnocení: 23
Do hodiny Snadné

Suroviny

Korpus:

200g čokoládových sušenek

50g másla

 

Krém:

400ml 40 % šlehačky

200g 70 % čokolády

375g sýru Philadelphia

 

Dokončení:

Višnový kompot

2-3 lžičky kukuřičného škrobu

Hořká čokoláda

Autor: Jana Kruta

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč