Nová registrace Zapomenuté heslo
18. 7. 2014
Variace koření na bílém stole
Ratul Ghosh, Unsplash

Pokud se tak ještě nestalo, na vaši kuchyň brzy zaútočí pěkně podařená partička. Nevěřili byste, co se může skrývat za poetickým krycím názvem „Kořenící směsi od Podravky“, jak si nechávají cynicky říkat…

Tahle partička z každé kuchyně nemilosrdně vytlačuje staré dobré sáčky koření a už pro ně obvykle není cesta zpátky. Ale k věci. Jsou zatraceně rychlí, tak neztrácejme čas a řekněme si něco o jejich metodách, ať vás nezaskočí, až je potkáte. Chytnout a okořenit, to je heslo, se kterým jdou do každé akce. A tím se také důsledně řídí. Nezaleknou se statného hovězího kusu ani žraloka a nečekejte, že budou mít slitování alespoň s bezbranným křehkým kuřátkem. Mají přesně rozdělené sféry vlivu jako dokonale organizovaná mafie a navzájem si nelezou do zelí.

Podravka plakát

Vypečený gang s oblibou používá krycí jména, která na první pohled vypadají naprosto nevinně. Posuďte sami. Farmář se specializuje na dodávky z venkova - hlavně na brambory, Hospodyně zas holduje typickým městským radovánkám, jako jsou tousty. Rybář a jeho harpuna si brousí zuby na na ryby a jiné podvodníky, Myslivec má pod palcem houby a Mafián ví, co se šustne v kdejakém podniku od Sicílie až po Miláno. Indián je posedlý maso-maso orgiemi na žhavém uhlí, kde bez zábran ogriluje zralou kukuřici i každou roštěnku, která mu přijde do cesty. Podařenou sedmičku uzavírá Lovec… Toho když potká kuře, svalí se na znak a je mu jasné, že je v troubě.

Podravka koření leták

Až je potkáte v obchodě nebo až vám je představí kamarádka, nebraňte se jim. Stejně vás dřív nebo později dostanou.

Propagace značky Podravka.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.