
Tahle partička z každé kuchyně nemilosrdně vytlačuje staré dobré sáčky koření a už pro ně obvykle není cesta zpátky. Ale k věci. Jsou zatraceně rychlí, tak neztrácejme čas a řekněme si něco o jejich metodách, ať vás nezaskočí, až je potkáte. Chytnout a okořenit, to je heslo, se kterým jdou do každé akce. A tím se také důsledně řídí. Nezaleknou se statného hovězího kusu ani žraloka a nečekejte, že budou mít slitování alespoň s bezbranným křehkým kuřátkem. Mají přesně rozdělené sféry vlivu jako dokonale organizovaná mafie a navzájem si nelezou do zelí.
Vypečený gang s oblibou používá krycí jména, která na první pohled vypadají naprosto nevinně. Posuďte sami. Farmář se specializuje na dodávky z venkova - hlavně na brambory, Hospodyně zas holduje typickým městským radovánkám, jako jsou tousty. Rybář a jeho harpuna si brousí zuby na na ryby a jiné podvodníky, Myslivec má pod palcem houby a Mafián ví, co se šustne v kdejakém podniku od Sicílie až po Miláno. Indián je posedlý maso-maso orgiemi na žhavém uhlí, kde bez zábran ogriluje zralou kukuřici i každou roštěnku, která mu přijde do cesty. Podařenou sedmičku uzavírá Lovec… Toho když potká kuře, svalí se na znak a je mu jasné, že je v troubě.
Až je potkáte v obchodě nebo až vám je představí kamarádka, nebraňte se jim. Stejně vás dřív nebo později dostanou.
Propagace značky Podravka.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.