0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Až je potkáte, dostanou i vás

AD
Variace koření na bílém stole
ZDROJ: Ratul Ghosh, Unsplash
sdílet:
Pokud se tak ještě nestalo, na vaši kuchyň brzy zaútočí pěkně podařená partička. Nevěřili byste, co se může skrývat za poetickým krycím názvem „Kořenící směsi od Podravky“, jak si nechávají cynicky říkat…

Tahle partička z každé kuchyně nemilosrdně vytlačuje staré dobré sáčky koření a už pro ně obvykle není cesta zpátky. Ale k věci. Jsou zatraceně rychlí, tak neztrácejme čas a řekněme si něco o jejich metodách, ať vás nezaskočí, až je potkáte. Chytnout a okořenit, to je heslo, se kterým jdou do každé akce. A tím se také důsledně řídí. Nezaleknou se statného hovězího kusu ani žraloka a nečekejte, že budou mít slitování alespoň s bezbranným křehkým kuřátkem. Mají přesně rozdělené sféry vlivu jako dokonale organizovaná mafie a navzájem si nelezou do zelí.

Podravka plakát

Vypečený gang s oblibou používá krycí jména, která na první pohled vypadají naprosto nevinně. Posuďte sami. Farmář se specializuje na dodávky z venkova - hlavně na brambory, Hospodyně zas holduje typickým městským radovánkám, jako jsou tousty. Rybář a jeho harpuna si brousí zuby na na ryby a jiné podvodníky, Myslivec má pod palcem houby a Mafián ví, co se šustne v kdejakém podniku od Sicílie až po Miláno. Indián je posedlý maso-maso orgiemi na žhavém uhlí, kde bez zábran ogriluje zralou kukuřici i každou roštěnku, která mu přijde do cesty. Podařenou sedmičku uzavírá Lovec… Toho když potká kuře, svalí se na znak a je mu jasné, že je v troubě.

Podravka koření leták

Až je potkáte v obchodě nebo až vám je představí kamarádka, nebraňte se jim. Stejně vás dřív nebo později dostanou.

Propagace značky Podravka.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit