Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Chefparade chystá podzimní kurzy vaření

AD
pivo stella artois
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Letní prázdniny jsou za námi, a tak můžeme začít plánovat podzim. Spojte příjemné s užitečným a vyzkoušejte kurzy vaření, které ve spolupráci se Stellou Artois nabízí Chefparade.

čepování piva stella artoisPoslední srpnový víkend se v Praze nesl ve znamení skvělých chutí a zážitků. Devátý ročník festivalu Foodparade nabídl nejen možnost vychutnat si jídla vyhlášených pražských restaurací, bister, vinařství a dalších vystavovatelů, ale také možnost přiučit se něčemu novému, například správnému čepovaní belgického piva Stella Artois, přípravě netradičních pokrmů či jak na atraktivní foodstyling. I ti, kteří se festivalu nezúčastnili, však mají nadále možnost svůj um v přípravě jídla dále tříbit. Chefparade totiž ve spolupráci se Stellou Artois vypisuje kurzy vaření, při nichž se zájemci naučí, jak svým kuchařským uměním ohromit rodinu a přátele, a také jak výborné jídlo perfektně sladit s jedním z nejlepších evropských piv – s vyhlášeným belgickým ležákem Stella Artois.

Na podzim se můžete těšit na dva zajímavé kurzy vaření se Stellou Artois – kurz belgické kuchyně a kurz street food. Oba kurzy jsou zaměřeny jiným směrem, a vybrat si tak mohou jak ctitelé tradičních chutí, tak milovníci moderních kombinací.

Wafle a hranolky? Ne! Na kurzu belgické kuchyně se Stellou Artois se nebudou vařit turistická klišé, ale budete mít možnost ochutnat, jak Belgičané dokázali dokonale spojit francouzské, holandské a německé vlivy a vytvořit něco, co jinde ve světě neochutnáte. Můžete se těšit i na speciální pivní rituál Stella Artois, který během kurzu nebude chybět.

Pokud patříte mezi příznivce street foodu, na jenom z připravovaných kurzů si rozhodně přijdete na své. Naučíte se totiž připravit moderní pětichodové menu, které perfektně ladí s tradičním zlatavým ležákem Stella Artois. Uvaříte si kuřecí špízy Satay s lahodným arašídovým dipem, sandwich z grilovaného hovězího pupku s cibulovým chutney, které skvěle doplní rozmarýnové brambůrky. Následovat bude takzvaná srbská pita neboli lepinje, s kuřecími játry a brusinkami. Pětichodové menu završí lahodný donut s jahodami a créme fraiche.

Pro aktuální nabídku Stella Artois kurzů sledujte webové stránky Chefparade.

Začátek podzimu bude opět naplněný lahodnými chutěmi, vůněmi, a hlavně lahodnou belgickou Stellou Artois. Kurzy Chefparade si každý zamiluje, tím spíš, když je doplní výtečné pivo. Už se také těšíte?

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč