Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Rýžo-Zelo
Rýžo-Zelo


< 30 min
0,0 (0x)

Do hrnce (velikost podle hladu) dáte vařit rýži, ideálně však s jednou velkou oloupanou cibulí. Vodu osolte dle libosti, ale spíše méně. Můžete přidat i drcený libeček! Mezitím si připravíte obyčejný pekáč, dáte předehřát troubu na 150 C, nakrájíte čabajku na kolečka (šikmo to vypadá lépe), zelí z pytlíku či ze sklenice. Čím kyselejší zelí, tím lépe. Z části uvařené rýže uděláte první vrstvu na dně pekáče, položíte jednu vrstvu čabajek, jednu vrstvu zelí a tak dále. Když byse Vám nechtělo takhle dekorovat po vrstvách, prostě ingredience promíchejte. Poté pekáč přiklopíte dalším pekáčem, nebo třeba alobalem a šup do trouby na 150 C. Až se vůně zelí a koření z čabajky řádně propojí s rýží. Tip: kdyby Vaše trouba byla rozhicovaná, nebo jste nechtěli hlídat čas, podlejte Rýžo-zelo vodou. Dobrou chuť


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu