Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Crostini di fegatini-Pěna z kuřecích jater s toasty
Crostini di fegatini-Pěna z kuřecích jater s toasty


< 30 min
0,0 (0x)

Postup Do pánve s olivovým olejem přidáme cibulku nakrájenou najemno, necháme chvíli restovat. Ančovičky a syrová játra nakrájíme na menší kousky a přidáme na pánev spolu s capari. Když jsou játra opečená (tak, aby po rozříznutí byla uprostřed červená) zalejeme vínem a dusíme pod pokličkou do měkka – dle potřeby přidáme vodu nebo vývar. Odstavíme, necháme vychladnout a turbem (ponorným mixérem) nebo klasickým domácím robotem rozmixujeme na patté – pěnu. Veku si opečeme na sucho v troubě, potřeme pěnou a ozdobíme capari.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu