0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Crostini di fegatini-Pěna z kuřecích jater s toasty

Crostini di fegatini-Pěna z kuřecích jater s toasty

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

250g kuřecích jater
1 malá cibule
2-3ks ančoviček naložených v soli
1dcl bílého vína
1 lžíce capari v octě
1 lžíce olej extra virgin
8 plátků bagety
Postup Do pánve s olivovým olejem přidáme cibulku nakrájenou najemno, necháme chvíli restovat. Ančovičky a syrová játra nakrájíme na menší kousky a přidáme na pánev spolu s capari. Když jsou játra opečená (tak, aby po rozříznutí byla uprostřed červená) zalejeme vínem a dusíme pod pokličkou do měkka – dle potřeby přidáme vodu nebo vývar. Odstavíme, necháme vychladnout a turbem (ponorným mixérem) nebo klasickým domácím robotem rozmixujeme na patté – pěnu. Veku si opečeme na sucho v troubě, potřeme pěnou a ozdobíme capari.
Autor: kacenkamarta

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč