0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Boloňské ragů

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Boloňské ragů

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

1 dcl ol. oleje
1 cibule na kostičky
2 mrkve nakrájené na kostičky
2 stonky řapíkatého celeru na kostičky
celkem 1 kg mletého masa (směs vepřového a hovězího)
200 gr. kuř. jater (není nutné)
2 ks Touloské klobásy (Salchicha) - syrová klobása
2 dcl červeného vína
2 lžíce rajč. protlaku
1 l vlažné vody
2 dcl mléka
mušk. oříšek
sůl, pepř
Cibuli, zeleninu a maso orestujeme na oleji společně s klobáskami, které vytlačíme ze střívek. Osolíme a opepříme. Zalijeme červeným vínem a necháme odpařit. Protlak rozmícháme v litru vlažné vody a vlijeme do hrnce na maso. Vaříme pod pokličkou 2 - 2,5 hodiny. Ke konci můžeme nechat probublávat odkryté. Nakonec přilijeme mléko dochutíme mušk. oříškem. Používáme např. na Lasagne, těstoviny atd.
Autor: netik

Obchod Apetit