Suroviny
1 dcl ol. oleje
1 cibule na kostičky
2 mrkve nakrájené na kostičky
2 stonky řapíkatého celeru na kostičky
celkem 1 kg mletého masa (směs vepřového a hovězího)
200 gr. kuř. jater (není nutné)
2 ks Touloské klobásy (Salchicha) - syrová klobása
2 dcl červeného vína
2 lžíce rajč. protlaku
1 l vlažné vody
2 dcl mléka
mušk. oříšek
sůl, pepř
1 cibule na kostičky
2 mrkve nakrájené na kostičky
2 stonky řapíkatého celeru na kostičky
celkem 1 kg mletého masa (směs vepřového a hovězího)
200 gr. kuř. jater (není nutné)
2 ks Touloské klobásy (Salchicha) - syrová klobása
2 dcl červeného vína
2 lžíce rajč. protlaku
1 l vlažné vody
2 dcl mléka
mušk. oříšek
sůl, pepř