Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Boloňské ragů

Boloňské ragů

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

1 dcl ol. oleje
1 cibule na kostičky
2 mrkve nakrájené na kostičky
2 stonky řapíkatého celeru na kostičky
celkem 1 kg mletého masa (směs vepřového a hovězího)
200 gr. kuř. jater (není nutné)
2 ks Touloské klobásy (Salchicha) - syrová klobása
2 dcl červeného vína
2 lžíce rajč. protlaku
1 l vlažné vody
2 dcl mléka
mušk. oříšek
sůl, pepř
Cibuli, zeleninu a maso orestujeme na oleji společně s klobáskami, které vytlačíme ze střívek. Osolíme a opepříme. Zalijeme červeným vínem a necháme odpařit. Protlak rozmícháme v litru vlažné vody a vlijeme do hrnce na maso. Vaříme pod pokličkou 2 - 2,5 hodiny. Ke konci můžeme nechat probublávat odkryté. Nakonec přilijeme mléko dochutíme mušk. oříškem. Používáme např. na Lasagne, těstoviny atd.
Autor: netik

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
339 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč