Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Šťavnaté lečo
Šťavnaté lečo


< 30 min
0,0 (0x)

Cibuli nakrájíme na hrubší kousky a necháme zesklovatět na oleji. Rajčata spaříme a oloupeme, papriky ani cuketu neloupeme. Všechnu zeleninu pokrájíme na středně velké kostky. Až je cibule hotová, přidáme pálivou papriku a pepř a chvilku osmahneme. Přidáme nakrájenou zeleninu, osolíme, zakryjeme pokličkou a necháme 15-20 minut dusit. Až je zelenina měkká, necháme odpařit přebytečnou vodu. Na talíři ozdobíme kopečkem smetanového jogurtu nebo zakysané smetany. Podáváme s celozrným pečivem. TIP: Můžeme přidat i čerstvé nebo sušené bylinky dle chuti, ale vyzrálá zelenina má výraznou chuť sama o sobě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu