Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Lazagne tuňákové

Lazagne tuňákové

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

tuňák(plechovka na osobu)
1 cibule
1 kapie
Sušená rajčata
olivy zelene
rajčatové pyré (možno nahradit kečupem)
čili
syr niva
1-2 hrky mleka
oregano
1/2 sklenky cerveneho vina
syr na posypani - parmazan idealni
instant. jisku
lazagne
Masová směs: orestuješ cibulku, přidáš do toho nakrájenou kapii, tuňáka, nakrajený sušený rajčata, olivy, rajčatový pyré (prodávají v krabičce - krabička jako třeba kondenzovaný mlíko) - možno nahradit kečupem, čilli, oregano - osmahneš na pánvi. Bešamel: Do kastrůlku dáš asi tak hrnek a půl mlíka a v něm roztavíš modrej plesnivej sýr (nivu ap.) - jedno balení (asi 120 g?). Pak do toho přidáš instatní jíšku, aby to trochu zhoustlo. Lasagně na jednu minutu dáš ho vroucí vody - míchat, jinak se slepí! Pak to splácáš dohromady: 1. vrstva: dno potřít 1/3 bešamelu 2. vrstva: lasagně 3. vrstva: masová směs 4. vrstva: lasagne 5. vrstva: 1/3 bešamelu 6. vrstva lasagne 7. vrstva: bešamel 8. vrstva: posypat trochou tvrdýho sýra (parmazán ideální) To dáš do vyhřátý trouby na 180-200 st. asi na pul hodky, no prostě do zlatova. ...tak snad jsem na nic nezapoměla.
Autor: kaparo

Obchod Apetit