Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Lazagne tuňákové

Popis receptu: 
od segry
Autor: Pavlina Marias
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    tuňák(plechovka na osobu) 1 cibule 1 kapie Sušená rajčata olivy zelene rajčatové pyré (možno nahradit kečupem) čili syr niva 1-2 hrky mleka oregano 1/2 sklenky cerveneho vina syr na posypani - parmazan idealni instant. jisku lazagne

Příprava jídla

Masová směs: orestuješ cibulku, přidáš do toho nakrájenou kapii, tuňáka, nakrajený sušený rajčata, olivy, rajčatový pyré (prodávají v krabičce - krabička jako třeba kondenzovaný mlíko) - možno nahradit kečupem, čilli, oregano - osmahneš na pánvi. Bešamel: Do kastrůlku dáš asi tak hrnek a půl mlíka a v něm roztavíš modrej plesnivej sýr (nivu ap.) - jedno balení (asi 120 g?). Pak do toho přidáš instatní jíšku, aby to trochu zhoustlo. Lasagně na jednu minutu dáš ho vroucí vody - míchat, jinak se slepí! Pak to splácáš dohromady: 1. vrstva: dno potřít 1/3 bešamelu 2. vrstva: lasagně 3. vrstva: masová směs 4. vrstva: lasagne 5. vrstva: 1/3 bešamelu 6. vrstva lasagne 7. vrstva: bešamel 8. vrstva: posypat trochou tvrdýho sýra (parmazán ideální) To dáš do vyhřátý trouby na 180-200 st. asi na pul hodky, no prostě do zlatova. ...tak snad jsem na nic nezapoměla.
REKLAMA

Přidat komentář