Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Jemné rajčatové špagety
Jemné rajčatové špagety


< 30 min
0,0 (0x)

Cibuli nakrájíme na jemno, 1 stroužek česneku na jemné plátky. Obojí dáme na rozehřátý olivový olej. Smažíme jen chvíli, aby cibulka byla trošku křupavá. Klobásky "vyslečeme" ze střívek a maso v rukách rozmělníme. Až máme cibuli hotovou, přidáme k ní maso a zprudka opékáme tak 5 minut. Přidáme plechovku rajčat a necháme nepromíchané zprudka péct cca 3 minuty. Potom vše zamícháme, osolíme, opepříme a přidáme oregáno. Vaříme asi 8 minut a nakonec propasírujeme zbylé dva stroužky česneku (u českého silného česneku ho může být i míň), promícháme a sundáme z plotny. Špagety uvaříme podle návodu a servírujeme posypané parmazánem. Kdo zrovna nemá doma šunkovou klobásku, může použít i normálně šunku nebo slaninu. V sezóně doporučuji čerstvá loupaná rajčata.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu