Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Baklažán a’ la Jean
Baklažán a’ la Jean


< 10 min
0,0 (0x)

Lilky rozpůlíme a v každé půlce podélně vytvoříme 3 až 4 hluboké zářezy tak, abychom neporušili slupku. Stroužky česneku nakrájíme na plátky a natěsno jimi vyložíme vzniklé zářezy. Bohatě zalijeme olejem, ochutíme solí a pepřem a dáme péci do rozpálené trouby na 200 °C. Středně velký baklažán byl za 30 minut upečen. Před vlastním pečením jsem ještě přidávám rozmarýn, pár snítek tymiánu, kousek šalvěje a půlku citrónu vcelku. Podavat s cerstvou zeleninou, upecenou bagetkou a balkanskym syrom.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu