Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Paprikové rizoto z trouby
Paprikové rizoto z trouby


< 10 min
0,0 (0x)

Zahřejte troubu na 200C, horkovzdušnou na 180C. Olej zahřejte v pánvi vhodné do trouby a pak na ní pár minut opékejte cibuli, aby zesklovatěla a změkla. Stáhněte plamen, vsypte rýži a za stálého míchání vše ještě minutu opékejte. Vlijte víno (nebo prvních 100ml vývaru), míchejte, aby se vstřebalo, pak přidejte rajčata, vsypte papriky a přilijte 400ml vývaru. Zakryjte poklicí a dejte na 25min. do trouby, aby rýže byla měkká a krémová. Vmíchejte zbývající vývar (petrželku), osolte a opepřete. Posypte parmazánem. Podávejte s dokřupava opečenou slaninou a salátem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu