0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Soutěžte o vstupenky na Foodparade

Soutěžte o vstupenky na Foodparade
sdílet:
Soutěž byla ukončena. Oslavte začátek září s chutí. O víkendu 6. a 7. září se v areálu zámku v pražské Tróji koná festival Foodparade. Máme pro vás lístky zdarma.

V letošním roce se můžete těšit na více než 20 předních restaurací z Prahy a okolí, a více než 25 farmářských stánků a stánků s delikatesami. Čeká na vás mnoho nových tváří z gastronomie, ale i stálice posledních let, jako jsou Hotel InterContinental, restaurace U modré kachničky, Občanská plovárna, pražírna Doubleshot a mnoho dalších.

Kromě ochutnávky degustačních menu jednotlivých restaurací či vybraných delikates a nápojů se hosté mohou těšit na bohatý doprovodný program, který bude letos doplněn nejenom o zajímavé degustace a ochutnávky.

Nebude chybět ani kuchařská soutěž I love food pro návštěvníky a nadšence gastronomie, která byla novinkou loňského ročníku a získala si velkou oblibu nejen mezi soutěžícími. 

Vzhledem k tomu, že Foodparade je místem pro celou rodinu, je samozřejmostí dětský koutek, tento rok opět s větší kapacitou a hravým programem. 

Pro dva z vás vstupenky pro dvě osoby. Znáte správnou odpověď na soutěžní otázku?


Kolikátý ročník festivalu Foodparade se letos koná?

a) druhý
b) třetí
c) čtvrtý

Odpověď na otázku najdete na www.foodparade.cz. Správnou odpověď zasílejte na adresu soutez@apetitonline.cz, do předmětu uveďte ‚Foodparade‘. Soutěž probíhá od 28. do 31. srpna 2014. Připraveny jsou dvě výhry (2x 2 vstupenky do areálu, kde festival probíhá). Vyhrává 100. a 200. soutěžící, který správně odpoví na soutěžní otázku. Výherci budou kontaktováni e-mailem.

Výherci:
Jana Kandrlíková, Ostrava
Josef Krejčí, Praha

 

Autor: jana.koprivova

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit