0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyhrajte novou kuchařku Podzim!

Vyhrajte novou kuchařku Podzim!
sdílet:
Nová kuchařka z edice Apetit sezona, Podzim, přávě vychází a tři z vás mají nyní jedinečnou možnost ji vyhrát!

Podzim má dvě tváře, jednu rozzářenou a skoro letní, kterou lze umocnit přípravou pestrobarevných jídel z dozrávajícího ovoce a zeleniny, a druhou zataženou, listopadovou. Tu je nejlepší dobře zajíst, zapít a zaspat. Proto představujeme novou kuchařku Podzim, kde najdete vše, co v této sezoně musíte uvařit! V nové knize přinášíme spoustu nápadů, jak vařit z toho nejlepšího, co sezona nabízí. V této kuchařce najdete více než 100 receptů na měsíce záříříjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce. Díky našim receptům budete podzim už navždy milovat!

Soutěž byla ukončena.

Výherci:

  • Pavla Čuříková
  • Petra Čuříková
  • Hana Smetanová

 

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit