Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Středomořská rybí polévka s fenyklem

Středomořská rybí polévka s fenyklem
sdílet:
Voňavá a bohatá polévka, ve které stojí lžíce. Velmi věrohodně přivolá atmosféru rybářské vesnice a prázdnin u moře.
Loading Video...

Ingredience:

 

Příprava jídla:

1 V hrnci na olivovém oleji pomalu opékejte nakrájený česnek. Nesmí zhnědnout, aby polévka nedostala nahořklou chuť.

2 Fenykl zbavte košťálů a nakrájejte na nudličky. Přidejte ho k česneku a restujte dalších 5 minut. Přilijte italskou omáčku Otma Gurmán a vývar a nechte 20 minut vařit bez pokličky. Polévka by měla začít trochu houstnout. Teprve potom ji osolte.

3 Přidejte rybu nakrájenou na větší kostky a 5 minut povařte. Na posledních pár minut přihoďte krevety na prohřátí.
 
4 Posypejte nakrájenou petrželkou a podávejte s čerstvou ciabattou. Ideálně i se skleničkou bílého vína.
 
 

TIP

Pro opravdu autentickou chuť přidejte k fenyklu špetku šafránu a drcených chilli papriček.

 

Více inspirace hledejte na www.receptyschuti.cz.

 

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč