Nový speciál časopisu Apetit, Česko, věnovaný tradičním pokrmům i nápadům na nová jídla z českých surovin vychází už 26. 10. 2022.
Díky novému speciálu Česko zjistíte, že česká kuchyně je mnohem rozmanitější, než by se mohlo zdát. Ukážeme vám, jak se dá v kuchyni kouzlit s běžnými surovinami, které pravděpodobně denně používáte. Možná budete překvapeni.
- Máme pro vás recepty na oblíbené kuře, ať už pečené s omáčkou, v sendviči nebo salátu.
- Nabídneme vám klasický český oběd.
- Sladkou tečku si budete vybírat z mléčných nebo ovocných dezertů.
- Vaříte rádi z obyčejných surovin? My jsme tentokrát vsadili na tvaroh, který patří k chloubám české kuchyně, a připravili ho nezvykle naslano.
- Česká kuchyně voní po kmínu, majoránce, kopru, ale také po bylinkách a koření, na které jsme trochu pozapomněli. Víte, jak v kuchyni využít kopřivu, mateřídoušku nebo měsíček?
- Poradíme vám, jak zpracovat čerstvou úrodu, a dozvíte se, kdy dozrávají jednotlivé druhy zeleniny a ovoce a kdy je v obchodech najdete v té nejlepší kondici.
- Ve speciálu Česko získáte nejen recepty, ale také tipy na výrobky od farmářů, pekařů, řezníků, včelařů i dalších lidí z různých koutů země, kteří zásobují trh produkty té nejlepší kvality.
Speciál Česko vychází 26. 10., cena je 79,90 Kč.