0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

3 ingredience, 3 jídla: chorizo, kapary & rukola

3 ingredience, 3 jídla: chorizo, kapary & rukola
sdílet:
I ze tří úplně obyčejných surovin se dají připravit opravdové lahůdky. Nejen v létě.

Chorizo je naše oblíbená surovina. Je trvanlivé a díky výrazné chuti i multifunkční – nakrájené na kolečka ho můžete jíst jen tak s pečivem anebo uzobávat k pivu či vínu, když vás přepadne chuť na něco dobrého. A když ještě v lednici objevíte kapary a pár lístků rukoly, budete podávat večeři a po ní sklízet ovace.


 

3 jídla chorizo, kapary & rukola:

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit