0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ani kapka nazmar

mléko v misce a malina
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Ne všechny mísy a hrnky, ve kterých mícháme nejrůznější dobroty, mají šikovný zobáček, díky němuž je přelévání z nádoby A do nádoby B bezproblémové. Víme ale jak to udělat, aby tekutina tekla tam, kam má.

Pokud budete lít například rozmíchaný pudinkový prášek do hrnce a nechcete, aby namísto do horkého mléka stékal po stěnách hrnku všude okolo, přiložte nejdříve k hrnku obyčejný příborvý nůž. Ten bude totiž proud držet a směřovat jej tam, kam má správně téct. Už žádné bryndání!

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč